Wandelworkshop Natuurlijk Duurzaam Inzetbaar

StappenZetten Wandelcoaching organiseert de workshop Natuurlijk Duurzaam Inzetbaar. Duurzaam omgaan met je omgeving begint bij jezelf. Hoe duurzaam sta jij in het leven en in je werk? Ben je vol energie of voel je je opgebrand? Tijdens een wandeling van 2 uur onderzoek je hoe je van natuurlijke & persoonlijke hulpbronnen gebruik kunt maken.\r\n Op maandag 10-10-2016 is het Dag van de Duurzaamheid, een thema dat over de toekomst gaat. Over hoe je op een goede manier in het leven kunt staan en van natuurlijke en persoonlijke hulpbronnen gebruik kunt maken. Zodat je letterlijk en figuurlijk niet opbrandt.

\r\n

\r\n Wil jij ook eens stilstaan bij je natuurlijke inzetbaarheid? Op 10 oktober kun je gratis meedoen aan een wandelworkshop over jouw eigen duurzame inzetbaarheid.

\r\n

\r\n Thema’s die aan de orde komen zijn: hoe zit het met jouw gezondheid en energie, hoe zit het met je werk-privé balans, wat motiveert jou, waar wil je de komende jaren mee bezig zijn? We gaan stappen zetten met een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) van 10.00 tot 12.00 uur. Ik kijk ernaar uit om je dan te ontmoeten.

\r\n

\r\n Heb je zin om mee te doen? Meld je dan gauw aan via een mail naar info@stappenzetten.nu.

Over deze activiteit

Categorie Divers
Locatie Goudenregenzoom 186, Zoetermeer
Tijd 10.00 - 12.00 uur
Organisatie Stappen Zetten Wandelcoaching
Website http://www.stappenzetten.nu

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Anne-Marie Stoffer