Kortingsactie Miss Green

Om de dag van de duurzaamheid te vieren hebben we een speciale kortingsactie voor jullie. Je ontvangt ?10,00 euro korting op je bestelling boven de ?50,00 euro. Let op! Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en is alleen op de Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober tot 24.00 uur geldig\r\n Dag van de duurzaameheid is de perfecte dag om extra aandacht te vragen voor onze eerlijke, duurzame en fashionable missie; de wereld een beetje mooier maken.

\r\n

\r\n Bij Miss Green ontwerpen we de kleding die ze zelf ook graag dragen: elegante jurkjes, hippe broeken, mooie tops van tencel, bamboe en organic cotton en warme knitwear van duurzame wol. Stuk voor stuk comfortabel, zacht, persoonlijk en van hoge kwaliteit.

\r\n

\r\n Wij werken zoals we willen leven, met liefde en respect voor de wereld en de mensen om ons heen. Klinkt goed? You’ll love Miss Green.

\r\n

\r\n Om de dag van de duurzaamheid te vieren hebben we een speciale kortingsactie voor jullie. Bij besteding vanaf € 50,- op de dag van de Duurzaamheid ontvang je € 10,- korting op je bestelling. Let op! Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en is alleen op de Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober tot 24.00 uur geldig.

Over deze activiteit

Categorie Lifestyle
Locatie Stationsplein 68, Haarlem
Organisatie Miss Green
Website http://www.missgreen.nl

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Maaike Groen