de Groener Reizen Quiz

Hoe is het gesteld met jouw kennis over duurzaam reizen? Doe vandaag mee aan de Groener Reizen Quiz en maak kans op een Cookstove. Deze Cookstove wordt door GreenSeat CO2 compensatie toegankelijk gemaakt in Oeganda, waardoor lokale huishoudens schoner kunnen koken en minder CO2 uitstoten.\r\n Toerisme is de grootste industrie ter wereld, met een enorm potentieel aan economische groei en werkgelegenheid. Helaas heeft toerisme ook negatieve effecten op de natuur en lokale culturen. Als duurzame reisorganisatie doen wij ons uiterste best om deze negatieve effecten te beperken en de positieve effecten te versterken. Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid en Sawadee doet mee.
\r\n
\r\n  
\r\n
\r\n Gratis GreenSeat CO2-compensatie van je vlucht
\r\n
\r\n Iedereen die vandaag een reis boekt krijgt hier in het kader van de Dag van de Duurzaamheid een gratis GreenSeat CO2-compensatie van zijn of haar vlucht bij.
\r\n
\r\n  
\r\n
\r\n Win een Cookstove
\r\n
\r\n Hoe is het gesteld met jouw kennis over duurzaam reizen? Doe vandaag mee aan de  Groener Reizen Quiz en maak kans op een Cookstove. Deze Cookstove wordt door GreenSeat CO2 compensatie toegankelijk gemaakt in Oeganda, waardoor lokale huishoudens schoner kunnen koken en minder CO2 uitstoten. Want wereldwijd koken elke dag bijna 3 miljard mensen nog op open vuur. Dat leidt jaarlijks tot 4 miljoen doden, heeft een enorme klimaatimpact en verhindert de ontwikkeling van vrouwen en kinderen. Zij lopen dagelijks urenlang met bossen hout en hebben geen tijd voor scholing, werk of ontspanning.
\r\n
\r\n  
\r\n
\r\n Een Cookstove bespaart een familie gemiddeld $110 per jaar. Bovendien is het koken van een maaltijd nu gezonder doordat men minder rook inademt en minder hout hoeft te dragen.

Over deze activiteit

Categorie Energie & klimaat
Locatie Arthur van Schendelstraat 650-748, Utrecht
Organisatie GreenSeat
Website https://www.sawadee.nl/dag-van-de-duurzaamheid/

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Manon Eeuwes