White Paper Energiebesparing voor bedrijven en gemeenten

Download hier gratis het White Paper - Energiebesparing - Kansen en verplichtingen voor bedrijven en gemeenten.\r\n\r\nHet bedrijfsleven van Nederland kan samen met gemeenten haar klimaatimpact drastisch verlagen door energie te besparen. Afspraken rondom energiebesparing zijn vastgelegd in het Energieakkoord. Meer weten hoe?\r\n Het bedrijfsleven van Nederland kan de klimaatrevolutie beginnen en bovendien flink geld besparen op energiekosten. Het white paper van Climate Neutral Group laat zien dat u als ondernemer in 3 jaar gemiddeld meer dan 30% op energiekosten kan besparen.
\r\n
\r\n  
\r\n
\r\n Ook verduidelijken we de rol van overheden zoals gemeenten ten aanzien van energiebesparing. Lees meer over de mogelijkheden en verplichtingen om zo effectief mogelijk energie en geld te besparen.
\r\n
\r\n  
\r\n
\r\n Laat u inspireren over de versnelling van energiebesparing! Ons white paper bevat een schat aan kennis, ervaring en tips over de combinatie van gezond ondernemerschap, energiebeleid en de verantwoordelijkheid om de klimaatimpact te beperken. Energie en kosten besparen, het kan…

Over deze activiteit

Categorie Energie & klimaat
Locatie Arthur van Schendelstraat 650-748, Utrecht
Organisatie Climate Neutral Group
Website https://www.climateneutralgroup.com/whitepaper-energiebesparing/

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Manon Eeuwes