Dag van De Duurzaamheid in Spant!

In drie minicolleges van topsprekers (Tony's Chocolonely, Tesla en ID&T) krijg je handvatten die je kunt toepassen op je eigen duurzame ondernemerschap.\r\n De organisatie van dit evenement is een initiatief van Spant. Dagelijks zijn wij bezig met CO2 neutraal werken. Dit leert ons dat kennis en ideeën opdoen van organisaties die hun MVO op zeer hoog niveau hebben gekregen, kan helpen om ons eigen duurzaam ondernemen te vertalen naar de volgende stap op de ladder. Die know-how delen we graag, want maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij in ons aller belang.
\r\n
\r\n We sluiten de middag af met een foodmarkt in ons vernieuwde restaurant verzorgd door onze chef-koks en lokale leveranciers. Een leuk weetje is dat ons maatschappelijk verantwoord ondernemen ook daar tot uitdrukking komt in toegepaste materialen, zoals de vloer gemaakt van koffiebonen.
\r\n
\r\n Smaakt naar meer?
\r\n Meld je dan nu aan voor de minicolleges. Het aantal beschikbare plaatsen tijdens onze Dag van de Duurzaamheid initiatief is beperkt.

\r\n

\r\n Voor wie?
\r\n Iedereen die een interesse heeft voor duurzaam ondernemen.

Over deze activiteit

Categorie Divers
Locatie Dr. Abraham Kuyperlaan 3, Bussum
Tijd 14:30
Organisatie Spant!
Website https://57443bbad515b.momice.events

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Jolien Hardsteen