Korting op duurzame reclame

Chasing Change is een ethisch en duurzaam reclame bureau. Wij helpen graag organisaties en goede doelen bij hun (visuele) identiteit om zo het bereik en betrokkenheid van het publiek te vergroten. Op de Dag van de Duurzaamheid geven wij 10% korting op onze diensten!\r\n Chasing Change is een ethisch en duurzaam reclame bureau. Wij helpen graag organisaties en goede doelen bij hun (visuele) identiteit om zo het bereik en betrokkenheid van het publiek te vergroten. Op de Dag van de Duurzaamheid geven wij 10% korting op onze diensten!
\r\n  

\r\n

\r\n > Wat houdt dan ethisch en duurzaam in? 

\r\n

\r\n De dag voor de duurzaamheid is een perfect platform om ons bij aan te sluiten omdat wij samen met een groeiende groep, streven naar een duurzame en eerlijke wereld.
\r\n  

\r\n

\r\n Wat doen wij dan zoal?

\r\n

\r\n 1. We werken voornamelijk voor klanten die onze aarde en haar bewoners niet schaden, of dit proberen te minimaliseren. 

\r\n

\r\n 2. Werk-uren doneren en vrijwillig werk verrichten naast onze betaalde klussen. Korting voor 'goede’ organisaties en bedrijven

\r\n

\r\n 3. Kennis delen dmv ons platform. Kennis die bruikbaar kan zijn voor start-ups en organisaties. Kennis is er om gedeeld te worden, alles voor onszelf houden met de kans het nooit in praktijk te kunnen brengen is verloren kennis. Zo remmen we onze weg naar een betere wereld.

\r\n

\r\n 4. Duurzaamheid verwerven in onze werkmethodes om zo onze voetprint te verkleinen. Denk hierbij aan keuze van het materiaal, manier van reizen en onze consumptie (100% plantaardig).

\r\n

\r\n 5. Een deel van onze winst wordt gedoneerd aan goede doelen, zo verspreiden en versnellen we hopelijk het beteren van onze wereld.

\r\n

\r\n Streef samen met ons naar een eerlijke wereld, waar reclame gebruikt wordt om juiste bedoelingen onder de massa te brengen. Chase change together with us!

\r\n

\r\n Kijk gerust eens op onze website en bel of meer voor meer informatie of een goed gesprek!

\r\n
\r\n  

Over deze activiteit

Categorie Divers
Locatie Harmelen
Organisatie Chasing Change
Website http://www.chasingchange.org

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door M Maree